O tvrtki JDizajn

U informatičkom svijetu smo više od 20 godina. Naši proizvodi i usluge su se razvijali kroz godine, uz veliku suradnju i pomoć korisnika koji su svojim zahtjevima i sugestijama pomogli ostvarenju cilja i što kvalitetnijih proizvoda i usluga.

Naše djelatnosti

Web aplikacije - Poslovne ONline aplikacije za razne djelatnosti. Davno su prošla vremena kada su se aplikacije za vaše poslovanje morale instalirati na vaše lokalno računalo. JDizajn vam nudi Jedinstvene ONline aplikacije za razne djelatnosti, koje rade na svim operativnim sustavima i svim uređajima koji imaju pristup internetu.

Web dizajn - Izrada web stranica, od najjednostavnijih do najkompleksnijih, ovisno o vašim ciljevima i potrebama. Kombiniramo najrazličitije tehnike radi što bolje prezentacije. Iako ima puno programiranja i sve zvuči jako komplicirano, krajnji je proizvod vrlo jednostavan za uporabu te vizualno prepoznatljiv. Prema izradi i dizajniranju web stranice pristupamo osobno, uzimajući u obzir poslovne i komunikacijske ciljeve klijenta.

SEO marketing i internet oglašavanje - Optimizacija i pozicioniranje internet stranica za tražilice te internet oglašavanja. Znamo da želite povećati prepoznatljivost Vaše tvrtke i proširiti poslovanje. No nemate iskustva s oglašavanjem na internetu? Jeste li kada čuli za Google AdWords? Znate li da se na Facebooku možete povoljno oglašavati? Nudimo Vam kreiranje i vođenje reklamnih kampanja skrojenih točno po Vašem željama i potrebama. Internet oglašavanje nudi mogućnost kreiranja reklamnih kampanja maksimalno prilagodljivih Vašim željama. Bez obzira mislite li na reklamiranje potrošiti 100 kuna ili 20 000 kuna jamčimo Vam optimalno prikazivanje Vašeg oglasa.

Savjetovanje i projektiranje - Pomogli smo mnogim manjim i srednje velikim tvrtkama da optimiziraju i unaprijede svoje poslovanje (s naglaskom na informacijske tehnologije - IT). Specijalizirana rješenja koja nudimo, kao i otvorenost i mogućnost nadogradnji i projektiranja i razvoja prema Vašim zahtjevima garantiraju pozitivne promjene poslovanja Vaše tvrtke na obostrano zadovoljstvo. Upoznajte nas sa svojim problemima, iznesite ideje i svoja razmišljanja - mi ćemo se potruditi da pristup problemu i postupak rješavanja bude što efikasniji i cjelovitiji.

Održavanje i integracija sustava i mreža - Uz usluge savjetovanje i projektiranje, nudimo i uslugu održavanja računalnih sustava i mreža - optimiziramo mrežne resurse, nadgledamo rad IT sustava i mobilnih uređaja, obavljamo usluge instalacije i integracije softvera i hardvera i predlažemo rješenja koja Vam rad mogu učiniti ugodnijim i produktivnijim. Nudimo i konzultantske usluge - predlažemo dobavljače i/ili kompletne narudžbe obavljamo za Vas "u paketu".

Servis računala - U sklopu naših usluga nudimo održavanje i popravak računala, računalne opreme, mreže i mrežne opreme. Prema dogovoru, održavanje i servis možemo obavljati na Vašoj lokaciji, ali i daljinski putem posebnog softvera.

Prodaja pos i druge tehničke opreme - Naša je obveza  pružiti našim korisnicima mogućnost da naprave ispravan  odabir POS i druge tehničke opreme upravo za njihove potrebe te ih educirati o svim  inovacijama koje im mogu olakšati  i poboljšati poslovanje. Ponekad najskuplje rješenje nije najbolje  isto kao što i najjeftinije rješenje obično bude najskuplje.